MOTO SOWA Lakiernictwo Nowy Sącz, naprawy powypadkowe, blacharstwo, naprawy samochodów, salon Fiat, diagnostyka samochodowa
Wielkość tekstu A A A Kontakt Mapa serwisu Drukuj Poleć znajomemu Strona główna
motosowa sprzedaż, serwis, komis, ubezpieczenia
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Informujemy, że nasza firma poszerzyła wachlarz usług o wykonywanie zabudów na samochodach dostawczych marki FIAT PROFESSIONAL

Klauzula informacyjna

Klauzula informacyjna
Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych Parlamentu Europejskiego i  Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 informujemy, że:

 

  1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest MOTOSOWA Wojciech Sowa z siedzibą w Wielopolu 140, 33-311 Wielogłowy 
  2. Celem zbierania danych jest świadczenie usług przez firmę MOTOSOWA Wojciech Sowa, cele marketingowe oraz handlowe prowadzone przez firmę MOTOSOWA Wojciech Sowa. 
  3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. 
  4. Podanie danych jest dobrowolne. 
  5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa. 
  6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu. 
  7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej. 
  8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych. 

 

Informujemy, że nasza firma poszerzyła wachlarz usług o wykonywanie zabudów na samochodach dostawczych marki FIAT PROFESSIONAL
www.MotoSowa.pl 2009’ © | made in Apeiron
tel: (18)4432366 | wyślij email
[X]

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w Twojej przeglądarce.